Modeblunders

Hoewel mannen het eenvoudiger lijken te hebben op het gebied van mode (ze hoeven tenslotte maar een t-shirt en een jeans uit de kast te nemen) slagen er velen toch in de bal volledig mis te slaan. Daarom een overzichtje van te vermijden modeblunders voor heren.

Slippers
Als er geen strand te zien is binnen een straal van 100 meter, dan zijn slippers een grote don’t. Zeker in combinatie met een lange broek is het een modemisdaad. Mannen die hun voeten niet verzorgen, de grote meerderheid dus, zullen hier alvast geen dames mee verleiden.

Borsthaar
Diep uitgesneden t-shirts zijn tegenwoordig erg hip, het is de hedendaagse variant van het seventies hemd dat tot aan de navel openstaat. De meeste dames zijn echter niet echt dol op borsthaar dat uitsteekt.

Juwelen
Een elegant horloge of een trouwring kan nog net. Maar wanneer een man meer kettingen draagt dan jij, is er een probleem.

Leren broek
Als zelfs een mooie man als Brad Pitt hier niet mee wegkomt, dan kan haast geen enkele man dit dragen. Een lederen broek laat je dus in de winkelrekken hangen, geen uitzondering.

Harembroek
Een broek met laag kruis is al op het randje voor vrouwen, bij een man is dit helemaal een ramp. Het is gewoon niet aantrekkelijk.

Mouwloos
Elke man denkt dat een mouwloos, wit hemdje zijn spieren goed doet uitkomen, maar niets is minder waar. Het doet dames namelijk aan bouwvakkers of loodgieters met bierbuik denken. En wil je daar nu echt mee geassocieerd worden?

Korte short
Korte broekjes zijn mooi voor vrouwen die daar de benen voor hebben. Er is echter geen enkel excuus voor mannen om een korter broekje dan vrouwen te dragen.

Riem met versieringen
Je draagt een riem om je broek hoog te houden. Bij dames heeft dit ook een esthetische functie, maar dat geldt niet voor mannen.

Panty’s
Waarom modehuizen blijven proberen om panty’s voor mannen te introduceren, is een raadsel. Maar het ziet er in elk geval niet uit. Hier blijf je dus maar beter ver van weg.

Uggs
En als laatste, maar niet de minste: de Ugg-laars. Bij vrouwen kan het nog net op koude dagen, bij een man is deze blunder onvergeeflijk.

Bron: www.hln.be

Tags: ,