Dit dragen je kinderen deze winter

Terwijl je kinderen nu aan het genieten zijn van hun zomervakantie, een watergevecht in de tuin aan het houden zijn of in de schaduw een boekje lezen, zijn de wintertrends al bekend.

Groen is voor de kinderen dé kleur. Of je nu gaat voor armygroen, zeegroen of appeltjesgroen, met groen zit je goed. Wij raden je aan om sowieso voor armygroen te kiezen. Army  is namelijk dé trend deze winter. De kinderkleding bestaat namelijk uit camouflage prints, military jackets, badges en rangstrepen. Kies dus voor een stoere camouflage jas of een schattig strikje met camouflage print.

kindermode-trends-winter

Naast groen zijn ook bruin en grijs kleuren die je veel ziet. De kleding heeft grove breisels en is dus lekker warm voor je kind. Van het bruin en grijs zien we ook veel tweed. We zien grove en fijn geweven tweeds in de chino’s, overgooiers en blazers.

De meisjes kunnen kiezen voor gebreide groene, bruine en grijze jurkjes. Ook de gebreide truien met Scandinavische motieven, á la Sarah Lund van The Killing, doen het goed deze winter.

Tags: , ,