Laat gerust maar wat bloot zien

Ben jij gezegend met een prachtige en strakke buik? Laat deze zomer dan wat bloot zien! Deze zomer zijn dit dé trends:

  • Bloemetjesprint
  • Ontbloot middenrif
  • Leer
  • Metallic
  • Denim

zomermode-met-doutzen

Als je een buik hebt om trots op te zijn, laat dan je middenrif eens zien. Sterren als Katy Perry, Rihanna en Kristen Stewart gingen je voor. Je kunt kiezen voor een jurk met uitsparingen ter hoogte van je middenrif of voor een apart boven- en een apart onderstuk. Ga voor een leren rok en een bloemetjesprint boven, om je outfit lekker contrast te geven. Ook leer en metallic is een trendy combinatie.

Wil je best wat bloot laten zien, maar niet je middenrif? Kies dan voor shorts. Je hebt shorts in alle soorten en maken. Als je kiest voor denim of metallic shorts combineer dat dan leuk met neonkleurige schoenen. Als je een dagje naar het strand gaat, kan je de shorts combineren met gympies of slippertjes. Als je gaat werken, een feestje hebt of gaat shoppen, kan je de shorts heel goed combineren met pumps. Kies dan voor pumps met punt. Punten zijn deze zomer weer helemaal hot. Of je nu kiest voor een klassiek, zwart model of voor punten in felle kleuren, met punten zit je sowieso goed.

Tags: ,