Dé trends voor winter 2013!

Terwijl we hier allemaal wegsmelten achter onze laptops, zijn de modehuizen al klaar met de winterkleding 2013-2014. Je hoofd zal er nu nog echt niet naar staan om winterkleding te kopen, maar wij vertellen je wel alvast wat de trends zijn.

De kleuren die deze winter zullen overheersen zijn zwart, wit en ecru. Het echte color blocken is verleden tijd. Toch zie je wel felle kleuren als oranje en geel, maar die worden gecombineerd met zwart en ecru in plaats van met roze en rood. Het zwarte en witte is ook heel mooi te combineren met de zachte tinten en huidtinten, die deze winter ook weer meedoen.

wintermode-trends-2013

Het kobaltblauw dat we nu in de zomer veel zien, nemen we mee naar de winter. Al is hij deze winter wel een aantal tinten donkerder. Dit donkere kobaltblauw kan je supergoed combineren met zwart en met wit. Volgens Vogue is blauw deze winter het nieuwe zwart!

Door de populaire film The Great Gatsby zien we weer een opleving van de jaren twintig look in het modebeeld. Ook de kleding uit de jaren veertig komt weer terug. We zullen deze winter veel cirkelrokken en A-lijnen zien. Dit is voor de wat vollere vrouwen met een buikje onder ons ideaal!

Ook de dames die niet zo makkelijk op hakken kunnen lopen, zullen deze winter weer blij zijn. De platte veterschoen is ook deze winter helemaal hip.

Tags: , ,