Fashionable in 2013 met een up-to-date wintergarderobe

De zomer kan ons niet lang genoeg duren. Avonden lang aan de rosé en lekker in een zomerjurk naar je werk. Er schijnen nog een paar mooie weken in het verschiet te liggen, dat is wel zo fijn na het tot nu toe kwakkelende augustus. Genoeg tijd om al je zomerjurkjes uit je garderobe te dragen. Maar schiet niet meteen in een winterdip als straks in september het startschot wordt gegeven voor een nieuw seizoen wintershoppen. Van de nieuwe trends en modellen winterjassen van deze winter 2013/2014 word je heel blij!

Winterjassen om warm van te worden

De nieuwe modellen winterjassen zijn heel divers. De oude klassiekers hangen dit seizoen weer gewoon in de winkel. Maar je kunt ook flink knallen met kleur en verschillende printjes dragen als je daarvoor in de mood bent. De modekleur die dit seizoen domineert is blauw. Van kobalt tot knalblauw en van marinekleur tot aqua: blauw zal je dit seizoen niet vervelen, voor iedereen is er wel een blauwtint te vinden die haar past. Je kunt ook prima je blauwe spijkerbroek dragen onder je blauwe mantel, die dit seizoen oversized moet zijn. Een all-blue outfit is helemaal hip dit seizoen.

winterjas-trends-blauw-oversized

Trends: blauw en oversized

Ski jas 2013/2014 minder opvallend

Felle kleuren mogen nog steeds in 2013/14. Een combinatie tussen limegroen en kanariegeel zal het ook dit seizoen goed doen op de piste. Maar de kleuren zijn dit jaar ook opvallend ingetogen op het gebied van skikleding. Stijlvol is het sleutelwoord en daarom zie je veel jassen bestaande uit één ietwat sobere kleur. Dat pas helemaal in de trend van het gebruik van natuurlijke materialen. Eco wordt ook in de skiwereld steeds belangrijker. In steeds meer jassen wordt wol verwerkt en in de duurdere jassen zie je zelfs kasjmier. De kwaliteit van de wintersportjassen wordt dit seizoen nog belangrijker en dat is nergens belangrijker dan op de ski piste. Outdoor- en winterspecialist Bever beschikt over veel van dit soort kwaliteitsjassen. Indien je er voor kiest om nu, buiten het hoogseizoen om, een jas aan te schaffen, kun je gebruik maken van mooie kortingen.

sale-bever-outdoor-jassen

Tags: , ,