Op chic: vrouwen in broekpakken zijn hot

Dit seizoen is de jongensachtige look helemaal hip voor vrouwen. We zien dan ook menig vrouw in broekpak met gilet op het werk of zelfs in de kroeg verschijnen. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen naar hartenlust de kledingkast van onze vriendjes in duiken voor de nodige accessoires, want ook de hoeden, vlinderstrikken en dassen mogen dit seizoen.

via: trendstyle.nl

via: trendstyle.nl

Naast de klassieke broekpakken zijn ook de oversize pakken helemaal hot. Gelukkig hoeven we niet helemaal incognito als mannen, met kleine details kun je de look een vrouwelijke touch geven. Denk aan pumps met hoge hakken, een vrouwelijke tas of opvallende sieraden.

Een broekpak is daarnaast een goede investering omdat je alle onderdelen ook weer los van elkaar kunt dragen. Je blouse en gilet kun je sportief dragen op een spijkerbroek en je blazer past ook mooi bij een jurkje. Een klassiek pak gaat daarnaast nooit uit de mode!

Tags: , ,