Wat moeten we deze lente aan?

Hoewel het misschien nog even lijkt te duren, is het alweer bijna lente. De mode voor het nieuwe seizoen ligt alweer een tijdje in de winkel en het officiële begin van de lente, op 21 maart, komt ook steeds dichterbij. Tijd om te shoppen dus! Maar wat moeten we kopen?  In dit artikel inspiratie en tips om hip de lente in te gaan.

Baby blauw en mint groen

Op de catwalk zien we de kleur blauw in allerlei tinten terugkomen. Maar je mint groene accessoires en shirtjes van vorig jaar hoeven nog niet de kledingbak in, want ook die kleur zien we dit voorjaar weer volop. Hou je van iets meer opvallends? Dan kun je losgaan met goud en metallic.

via: firanet.nl

via: firanet.nl

Transparante schoenen en kleding

Het accent mag het voorjaar op de taille liggen. Op gebied van kleding zien we verder maxi jurken, heel veel bloemen en kokerrokken. Waar je verder ook niet omheen kunt zijn de transparante materialen in kleding en schoenen.

De cut-out sandaal met hak

Blij dat het voorjaar wordt en je weer sandalen aan kan zonder hak? Dan heb je dit voorjaar pech want helemaal hip zijn de cut-out sandalen met hak. Gelukkig ben je niet de enige die daar tegenop ziet, vrijwel alle vrouwen hebben een haat/liefde verhouding met hoge haken.

Tags: , , ,