Rode loper mislukkingen tijdens MTV Awards

De MTV Music Video Awards zijn weer uitgereikt en dat betekent dat de sterren hun best hebben gedaan om de show te stelen op de rode loper. Beyoncé steelde de show met een zwarte jurk met veters van designer Nicolas Jebran. En zoals altijd waren er ook sterren die hun stylist beter kunnen ontslaan.

Slecht,

Katy Perry kwam in een denimjurk die geïnspireerd leek op de jurk die Britney Spears ooit droeg tijdens de MTV Video Music Awards in 2001. De jurk is afgewerkt met heel veel studs en ze draagt er een choker bij.

katy perry

Slechter,

Iedereen kent de bodysuit als iets wat je normaal gesproken draagt onder een rok. De bodysuit kruipt dan niet omhoog en blijft goed zitten. Taylor Swift had haar rok maar thuis gelaten en droeg een bodysuit met lange mouwen.

taylor swift

Dan was er nog Charli XCX die momenteel samen met Iggy Azalea met ‘Fancy’ in de hitlijsten te vinden is. Charli draagt een jumpsuit, op zich niks mis mee, maar deze jumpsuit had een geel met zwarte Tijger-print. Misschien niet helemaal rode loper-waardig.

Slechtst

Er is uiteraard altijd iemand die de titel ‘allerslechtst gekleed’ krijgt. En dat is dit jaar Amber Rose. Zij liet meer kaken openvallen dan iemand anders door een niets verhullend pakje te dragen. Het pakje bestaat uit een BH en G-string die met allerlei kettingen met elkaar verbonden zijn. Het had zo weinig stof dat je het niet eens een jurk kan noemen.

mary rose

Tags: ,